Gå direkt till innehåll

Regioner: Västra Götaland

Månadens hästägare december 2016: Cajsa Friberg

Hennes nya häst tog fyra raka segrar i hennes regi i slutet av 2016. Så att Pharaon Face trivs i Cajsa Fribergs vård råder det inga tvivel om. – Jag har nog inte förstått vad som har hänt än, säger 25-åringen.

​​Åby travskola är redo ta hand om nya stjärnkuskar

​Med TV-succén Stjärnkusken som sändes sommaren 2015 ökade anmälningarna till vuxenkurserna på landets travskolor med 575 procent. Den 26 januari startar en ny säsong av Stjärnkusken i TV4 och travskolan på Åby är redo att ta hand om alla som vill lära sig att köra travhäst.

Pröva köra travhäst? Åmåls travskola lovar en hästnära upplevelse i sina prova-på-kurser. Foto: Åmåls travskola.

Åmåls travskola är redo ta hand om nya stjärnkuskar

Med TV-succén Stjärnkusken som sändes sommaren 2015 ökade anmälningarna till vuxenkurserna på landets travskolor med 575 procent. Den 26 januari startar en ny säsong av Stjärnkusken i TV4 och travskolan på Åmål är redo att ta hand om alla som vill lära sig att köra travhäst.

Axevallas travskola är redo ta hand om nya stjärnkuskar

Med TV-succén Stjärnkusken som sändes sommaren 2015 ökade anmälningarna till vuxenkurserna på landets travskolor med 575 procent. Den 26 januari startar en ny säsong av Stjärnkusken i TV4 och travskolan på Axevalla är redo att ta hand om alla som vill lära sig att köra travhäst.

Huvudorganisation för travsporten i Sverige

För Svensk Travsport står hästen i centrum. Som huvudorganisation för travsporten i Sverige har vi ansvar för att hästen ska behandlas väl med kärlek, respekt och kunskap.

Svensk Travsport utgör en sammanslutning av de 33 travsällskapen med totalisatortillstånd (speltillstånd), 40 av landets travklubbar och sju stycken basorganisationer (de aktivas organisationer).

Svensk Travsports huvudsakliga uppgift är att organisera, leda och utveckla landets travsport, samt fungera som ett serviceorgan för landets travsportsutövare, travsportsorganisationer och intresserade. För oss är det givet att göra det med hästen främst. Därför är en av våra viktigaste uppgifter att säkerställa och utveckla djurskyddet och säkerheten inom travet.